Begagnade pallställ med snabb leverans

Home » Begagnade pallställ med snabb leverans

advertorial

Det måste ju vara ordning och reda på ett lager. Men det är också väldigt viktigt att det är säkert. De flesta har väl sett hemska YouTube-filmer med någon stackare som kör lite snett inne på lagret och får alla pallar att falla samman som dominobrickor. 

Det är väl därför det finns så tydliga arbetsmiljölagar om hur det ska se ut i den miljön. Tydliga beskrivningar och rutiner för hur säkerheten ska garanteras för de som arbetar gör det lättare att förebygga olyckor och onödiga missöden.

Ett bra system med pallställ är en del av att bygga en säker och bra arbetsmiljö. Därför är det viktigt att de pallar och pallställ som man använder håller en god kvalitet. Slitna eller skadade detaljer får inte användas.

Om man ska komplettera, laga eller använda under en kort tid kan man köpa begagnade pallställ. Då finns det företag, exempelvis https://www.svelag.se/begagnade-pallstall/ som har stort utbud. De levererar utrustningen omgående eller så kan man komma och hämta upp det.

 

 

Köper man begagnade pallställ så ska de vara av god kvalitet

Ibland finns det ingen anledning att köpa nytt när det finns begagnat. Det blir billigare och det är bra för miljön att återanvända sånt som fortfarande är i gott skick. Vänder man sig till ett etablerat och seriöst företag så vet de vad som krävs.

Det finns väldigt mycket begagnat material på plats som kan levereras omgående. Ibland är det avgörande att man kan få det man behöver utan att behöva vänta för länge. 

Företag som kan sin bransch ser om något inte håller måttet och då kasseras det. Det är ett ansvar att sälja begagnat och ingen ska bli skadad av dålig utrustning. Allt använt material till pallställen som säljs är därför noga besiktat och godkänt av företaget. Alla ska medverka till en trygg och säker arbetsplats.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Kontakta oss
Scroll to Top