Butiksskyltar i Malmö är viktiga

Home » Butiksskyltar i Malmö är viktiga

Tänk dig att du är ägare till en butik men inte har några butiksskyltar, kunderna ute på stan eller i stadens shoppingcenter skulle förmodligen traska förbi din butik. Om det mot förmodan skulle dyka upp en kund i butiken skulle det nog vara en förvirrad sådan, eftersom det inte finns några skyltar som kan guida kunden rätt.

Skyltar är viktiga, inte bara i trafiken utan även i butiken, på sjukhuset, flygplatsen, kontoret, ja överallt behöver vi få veta var vi är och lätt kunna hitta det som vi letar efter. Det behövs även Butiksskyltar Malmö som är en stor stad och behovet är stort av skyltar i plåt, neon, LED-skyltar mm.

 

 

Inomhusskyltar

Det finns många olika sorters skyltar som passar inomhus i till exempel en butik, på ett kontor eller på en mässa. De kan vara små eller stora och i olika material, färger och utföranden. Det finns skyltar i akryl, plexiglas och plast och de skärs ut med laser vilket ger en mycket hög precision. De kan kombineras med frigolit och skapar därmed ett tydligare djup och skylten blir då väldigt effektfull.

Frigolitskyltar i 3D är en variant av skylt som är effektfulla med ett brett användningsområde. De två olika varianterna som finns är den ena typen som är en hårdare variant av emballagefrigolit, och den andra används om man vill ha en slätare yta. Dessa skyltar är väldigt lätta så det går enkelt att flytta dem om det skulle behövas. 

Inomhus brukar det behövas hänvisningsskyltar och de är oftast gjorda i metall eller trä. Skyltarna i metall är vanligtvis avsedda som väggmonterade skyltar men de kan även hänga ner från taket, så kallad hängskylt. För att få en gammaldags känsla passar en skylt i trä väldigt bra, och det går att gravera in motiv med hjälp av laser om man vill.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Kontakta oss
Scroll to Top