Bygg själv med stålkonstruktioner

Home » Bygg själv med stålkonstruktioner

Ibland kan den minsta av ytor vara precis vad du behöver. Om du bor i hus så kanske det kan vara ett förråd som du vill använda till trädgårdsredskap, cyklar eller som förvaring av däck och annat som du inte vill ha inomhus. Det kan även vara ett uterum eller ett växthus som du kan använda enbart till växter eller som kombinerat växthus och uterum. Kanske vill du även lyxa till det med en egen bastu eller konstnärsateljé?

Om du aldrig har byggt förut så kan det vara svårt att veta hur du ska göra, även om det finns ritningar att hitta. Men om du väljer att använda dig av stålkonstruktioner som stomme så blir det genast lättare. Då vet du att hur du än klär in stommen så kommer din byggnad stå stadigt. Om du väljer tjockare dimensioner så kan du till och med göra en takterrass på din extrabyggnad. Det kan bli trädgårdens mest populära yta med tiden.

Glas eller trä

Med stålkonstruktioner som stomme kan du välja precis hur du vill klä in din byggnad. Om du gör ett växthus så kommer du troligen mestadels använda dig av glas eller plast, så att ljuset kan nå in till växterna. Och om du ska använda byggnaden som förråd eller gäststuga, så kan du täcka väggarna med träfasad eller skivmaterial samt fönster. Men du kan även sätta tegel, leca eller stenar som fasad.

Fördelen med stål i konstruktionen är att du kan mixa och matcha övrigt material precis hur du vill. Du behöver inte tänka på hållfastheten. Och om du någon gång vill byta fasad så är inte heller det något problem. Du vet att du har en konstruktion som kommer hålla, vad du än gör med utsidan och insidan på din byggnad. Så det är bara att låta fantasin blomstra när du bygger. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Kontakta oss
Scroll to Top