DEL
För trevliga konferenser

 

Konferenser brukar vara ganska trevliga inslag. Det bryter av vardagen på jobbet och man åker iväg för att göra något nytt. Konferenser kan se väldigt olika ut. Antingen bokar man kanske en konferens för det mindre företaget, där de till exempel får utbyta idéer och tankar under en dag eller lära känna nya kollegor. Det kan också var så att man bokar en konferens där flera olika företag möts och möter tankar och erfarenheter, som kan leda till nya samarbeten. 

När man ska anordna en konferens, oavsett om det är en längre eller kortare konferens eller om det är för få eller många deltagare så är det viktigt att man bokar den i trevliga lokaler. Lokaler som passar för ändamålet, det vill säga om man är en stor eller liten grupp kanske man behöver olika stora konferenssalar. Är man en mindre grupp så är det inte optimalt att sitta i en jättestor lokal, då är det bättre med en mindre sal. Är man många deltagare men sitter i en för liten lokal så är inte det speciellt roligt heller. Men här kan man alltså anpassa och välja sal efter antal deltagare. Lokalen ska också kännas fräsch och inbjudande och vara en trevlig plats att åka till helt enkelt. 

Om du ska boka konferens i malmö så finns Folk Mat & Möten. Det ligger beläget på Nobeltorget i Malmö, bara 11 minuter från centralen om man hoppar på stadsbuss 5 som stannar alldeles utanför dörren. Det är alltså enkelt att ta sig hit, vilket kan vara en viktig faktor. Om det till exempel kommer deltagare från olika ställen i Sverige så reser kanske många med buss eller tåg och då är det oerhört bra att det är nära och enkelt att ta sig därifrån till konferensen. 

På Folk Mat & Möten har de nio olika konferenssalar, där den minsta rymmer sex personer och den största tvåhundra personer. Här kan man alltså enkelt hitta en passande lokal, beroende på vilket antal man är. Företaget har stor erfarenhet av konferenskunnande och ett stort kunnande i att organisera möten. Som arrangör hjälper de till med allt som behövs för en lyckad konferens, som trevligt bemötande och teknik. 

Här finns också en restaurang som serverar säsongsbaserad och närodlad mat. På många konferenser kanske man bokar frukost, lunch, fika och middagar eller en trerätters middag som ska avnjutas efter mötet och då är det viktigt att maten är god och servicen är bra. I restaurangen finns något som passar alla smaklökar. Här finns också en liten shop med deras egenproducerade produkter, vilket är ett lite roligt inslag. 

 

När man ska boka konferens för en kväll, en dag eller kanske flera dagar är det oerhört viktigt att det finns kunnig personal så det är ett stort plus för Folk Mat & Möten. Att de har mycket erfarenhet av konferenser och möten gör att det känns tryggt att boka hos dem. Hos dem finns det också utrymme för mer än bara möten, här kan de hjälpa till att skräddarsy en dag som blir som man önskat.