Lite roligare konferens

Home » Lite roligare konferens

Det är inte alltid helt solklart var man ska förlägga sin konferens. Det är många kriterier som ska uppfyllas förutom att få ut information och ha en trevlig stund tillsammans. När det kommer till var man ska förlägga sin konferens kan det också vara en bra idé att ha lite koll på vilka aktiviteter som platsen lämpar sig för. Det är alltid bra för teamkänslan att göra annat än att umgås på det vanliga sättet. Värmdö är plats som lämpar sig alldeles utmärkt för nästa konferens. Här finns möjligheter till aktiviteter. En konferens i Värmdö har alla förutsättningar för att bli lyckad.

 

 

Fördelar med Värmdö

 

Värmdö ligga nära Stockholm och det är lätt att ta sig dit. Här är också miljön lugn och det finns bra logi som har det lilla extra. Skärgårdsmiljön är också inspirerande och bjuder på många möjligheter att bryta av med utomhusaktiviteter. På Värmdö finns det möjlighet att boka en samarbetsbana som är den perfekta aktiviteten, då deltagarna får öva på att just samarbeta. En samarbetsbana är precis vad det låter som. En bana där man ska lösa hinder och problem genom samarbete. Perfekt för en ny grupp medarbetare som behöver lära känna varandra eller tajta till en redan befintlig.

 

Guidade turer och utomhusaktiviteter

 

Guidade turer är perfekt för att lära sig mer om omgivningarna och ett bra sätt att rensa tankarna. Dessutom finns det goda möjligheter till att förlägga dessa utomhus och på så sätt få frisk luft. Det är bevisat att rörelse och frisk luft är bra för inlärningen. Värmdö är riktigt på kultur, flora och fauna. Här finns också roliga aktiviteter som minigolf och varför inte avsluta dagen med en trevlig grillstund. För den som vill anordna en konferens där det finns möjligheter att få lite av varje är alltså Värmdö ett bra ställe. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser när det kommer till att planera en konferens.

 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Kontakta oss
Scroll to Top