Så går arbetet lättare

Home » Så går arbetet lättare

Om man har rent och snyggt runt omkring sig så är det lättare att sköta sitt arbete på ett snabbare och bättre sätt. Därför är det många företag som anlitar en städfirma som till exempel http://www.stockholmsallstad.se/ för att utföra kontorsstädning i Stockholm. Att skicka iväg ett dokument som har kaffefläckar på sig eller som är dammigt, ger ett oproffsigt och slarvigt intryck på en kund och ofta får kontor besök av sina kunder och bör då kunna ge ett ordentligt och fräscht intryck.

 

Vem som ska städa

Det händer att mindre kontor sköter städningen själva men det är sällan god ekonomi att göra så, eftersom den egna personalen oftast är dyrare än städfirman, tar längre tid på sig och inte städar lika bra. Därför brukar även små kontor anlita en städfirma för att utföra kontorsstädningen, men det vilken firma man anlitar kan variera mycket från kontor till kontor. Större företag har ofta avtal med städfirmor som finns på alla orter som man har sina kontor men mindre företag, som kanske bara finns på en eller ett par orter, kan välja och vraka bland alla de företag som erbjuder kontorsstädning.

 

 

Stor eller liten

Kontorsstädning är ofta en städning som ligger på schema och som ser likadan ut varje gång man städar. Därför är det många mindre städfirmor, med en eller ett fåtal anställda, som åtar sig att städa kontor. Man vet precis vad som ska städas och hur lång tid det tar, och om man har tur så kan man få kontrakt som sträcker sig över väldigt lång tid. Det är dessutom i stort sett regel att kontoren har ett städförråd där alla verktyg och rengöringsmedel finns, så städfirman inte behöver ha med sig något själva. Större kontor kan dessutom ha fast städpersonal som har som enda uppgift att på heltid utföra deras kontorsstädning. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Kontakta oss
Scroll to Top