Sjukförsäkring för dig som privatperson

Home » Sjukförsäkring för dig som privatperson

Det är aldrig roligt eller passande att bli sjuk. Ofta händer det när du har som minst tid att vara sjuk, eller när du har som mest utgifter. Men ekonomiskt kan det vara tufft att bli sjuk, när det än händer. Om du är ensamstående, och kanske till och med ensamstående med barn, så kan det vara mer än ett inkomstbortfall som drabbar dig. Kanske måste du även ordna annat sätt att hämta barnen på, köpa dyrare snabbmat och skaffa barnvakt.

Och även ifall du lever med någon annan vuxen så kan det drabba dig och er mycket hårt ifall du blir sjuk. Blir du sjuk en längre tid så kan det till och med gå så pass långt att du får ändra sättet du bor på, sälja en bil eller annat. Då kan det vara skönt att veta att det finns ett sätt som du kan använda för att hålla din inkomst uppe en bit, även när du blir sjuk. En sjukförsäkring som gäller för dig som privatperson och som är mycket generös i sin utformning.  

 

 

Rädda familjens ekonomi under sjukdom

Om du är sjuk så är det tufft nog, men om du även mister en stor del av din inkomst så är det ännu svårare och tuffare. Sjukförsäkringar finns av en hel del olika slag och upplägg. I vissa fall är det försäkringar som du själv ska ta och betala för som privatperson. Men i andra fall kan det vara sådant som din arbetsgivare har tecknat, eller som din fackförening erbjuder. Dessutom finns det en sort som är helt fristående.

Du kan ansöka om en sjukförsäkring som endast kräver att du har sjukpeng eller att du har en sjuk- eller aktivitetsförsäkring. Reglerna är mycket få och enkla att läsa och ta till dig, så om du är sjukskriven kan du söka ersättning. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Kontakta oss
Scroll to Top