Snygga till ytan med polerskivor

Home » Snygga till ytan med polerskivor

Vad du än ska rengöra, slipa, kapa eller liknande så ska du alltid börja med lite grövre verktyg och sedan gå med finare och mildare. Det är så du får den bästa ytan. Om du ska slipa ett golv börjar du med ett grövre slippapper som tar bort alla ojämnheter på ytan. Och kanske kommer du även att behöva laga partier i förväg som behöver komma i samma nivå som övriga golvmaterialet.

Därefter använder du dig av ett slippapper som har en finare kornstorlek och arbetar dig till sist ner till ett papper som nästan mer polerar än slipar golvet. Då blir ytan perfekt för den behandling du väljer, efter en ordentlig rengöring. Nu är det oftast inte så du kommer att agera om du ska få en bil som glänser. Om inte bilen är mycket rostig och har beläggningar förstås. Men är det enbart en putsning du ska ha, så är det endast polerskivor som ska användas.  

 

 

Med rätt utrustning

När du vill få till den där perfekta och glänsande ytan så är det två saker du ska använda dig av: polermedel och polerskivor. Båda finns att hitta i en välsorterad handel som exempelvis https://www.osborn.com/en/products/category/obProducts där du även kan få tips gällande vilka produkter som passar för ditt uppdrag. Och det är viktigare än du tror att välja rätt. Så pass viktigt att det kan vara skillnaden mellan ett dåligt och ett bra resultat.

Men det handlar även om att vara mycket noggrann med hur du arbetar och att dina ytor är helt rena. Du bör inte börja polera din bil utan att du är helt säker på att bilen är fullkomligt ren och utan någon typ av grus, eller annat som kan ge repor. Därefter kan du börja med din polering och få en ren yta som gnistrar och skiner i solens sken. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Kontakta oss
Scroll to Top