Tillverkare av plastprodukter

Home » Tillverkare av plastprodukter

Plast är ett fantastiskt ämne. Många tror att plastprodukter är av dålig kvalitet men så behöver det inte alls vara. Tekniken har utvecklats och idag finns det plast som är minst lika stark och hållbar som metaller. Detta har gjort plast väldigt attraktivt i olika komponenter, prototyper och medicintekniska hjälpmedel. Dessutom är plast förhållandevis billigt, samtidigt som det väger lite. 

Vill man ta fram en prototyp eller tillverka en produkt eller komponent i plast ska man vända sig till en tillverkare av plastprodukter. De kan med olika tekniska metoder tillverka allt från finmekaniska och mikroskopiska delar med fina detaljer till mer grövre och större produkter i plast. Tack vare CAD/CAM kan de med hjälp av datorer styra tillverkningen exakt, vilket gör att man kan ta fram plastprodukter med mikroskopiska detaljer.

Kvalitativ tillverkning som även är kostnadseffektiv

Det kan vara en god idé att redan i ritningsprocessen vända sig till en kunnig och erfaren tillverkare av plastprodukter. Ofta kan de komma med förslag på små justeringar som gör att produkten man vill tillverka blir ännu bättre. De vet också hur man på bästa sätt tar fram kvalitativa prototyper och plastprodukter på ett kostnadseffektivt sätt, något som kan vara helt avgörande för om man vill gå vidare och försöka sälja in sin idé till ett företag och producent.

Vill man ha hjälp med att tillverka plastprodukter eller en prototyp kan det vara bra att ta in kostnadsförslag och referenser från ett par olika verkstäder. För att produkten som man vill tillverka ska bli så bra som möjligt kan det vara bra om företaget arbetar med flera olika tekniker som svarvning, bockning, gravyr och fräsning. 

Det är också bra om de kan utföra själva monteringen av produkten i de fall som det behövs. Då slipper man blanda in flera olika företag och produktionen blir mer effektiv.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Kontakta oss
Scroll to Top