Vad är en kartongresare?

Home » Vad är en kartongresare?

En kartongresare är en maskin som med fördel kan användas på de flesta arbetsplatser där man ofta använder kartonger. Stora kartonger eller små, det spelar ingen roll. Med en kartongresare kan man enkelt försluta kartonger så att de är stadiga och inte öppnar sig i botten.

Om man behöver lasta mycket saker, eller särskilt tunga saker, så behöver man också ha en kartong som håller för det trycket. Med hjälp av en kartongresare blir detta enkelt och smidigt. En kartongresare försluter kartongen antingen med hjälp av tejp eller smältlim. 

 

Stabila kartonger med hjälp av en kartongresare

Om det finns en sådan typ av maskin på just ert företag så kommer den att göra packandet så mycket enklare för er. Om ni inte har en kartongresare så bör det absolut införskaffas, så att det blir lättare för de anställda att paketera kartonger. Det finns därmed ingen risk att det blir för tungt eller att kartongen ifråga öppnar sig i botten, så länge den är rätt tillförsluten. 

Den modell som ofta säljer bäst är den variant som försluter kartongen med smältlim. En sådan maskin kan ta upp till 28 kartonger i minuten. Detta gör det hela väldigt smidigt för de anställda som sedan ska packa, eller för den maskin som packar allting automatiskt.

 

 

Effektivisera arbetet med hjälp av en kartongresare på arbetsplatsen

Arbetet på arbetsplatsen blir mer effektiviserat när man använder sig av en sådan här typ av maskin. Lager och andra industrier använder ofta kartongresare för att det ska gå snabbt och smidigt att packa det som ska skickas iväg. Många kartongresare går enkelt att anpassa utefter vad det är för typ av kartong som ska förslutas: stora eller små, och så vidare. Man får helt enkelt utvärdera de olika sorterna och välja den typ av maskin som passar bäst in på just ert företag.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Kontakta oss
Scroll to Top