Vad innebär Licenssvetsning?

Home » Vad innebär Licenssvetsning?

Licenssvetsning är inte längre det officiella namnet, men praktiskt taget är det ett jobb som en professionell svetsare utför. Svetsning är inget enkelt jobb. Det finns nämligen många arbeten som en svetsare bör kunna utföra. Det är i grunden ett jobb där svetsaren smälter samman olika metallföremål. 

 

Hyr in proffs

Svetsning bör utföras av en professionell firma. Om du är ute efter Licenssvetsning i Jönköping är Cert Svets Sverige ett bra alternativDet är ett företag som erbjuder kvalitetsstyrd licenssvetsning, och de uppfyller de licenser, svetsarprövningar och svetsprocedurer som krävs. Det är ett CE-märkt företag och de erbjuder tjänster av hög kvalitet. Om du är ute efter licenssvetsning i andra delar av landet är det bara att göra en snabb googling för att hitta en firma som erbjuder dessa tjänster. Tänk på att försäkringsbolag inte täcker fel om du har utfört arbetet själv, så det är alltid bättre att anställa professionell hjälp. 

 

 

Vad krävs för att bli en svetsare?

Svetsning är arbetet för dig som gillar att arbeta med händerna. Ingen dag är den andra lik. Det är dock inte vem som helst som kan arbeta som svetsare. Det krävs först att du går en utbildning. Svetsare är ett bra yrke och arbetsmarknaden ser väldigt bra ut för dem just nu. Det kommer alltid att finnas ett behov av svetsare. För att bli en svetsare gäller det att läsa det Industritekniska programmet med inriktning Svetsteknik på gymnasiet. Om du som vuxen vill utbilda dig till svetsare så finns det även vuxenutbildningar som du kan gå, samt arbetsmarknadsutbildningar. Det går även att bli en svetsare genom att välja en praktisk utbildning via yrkeshögskola. Då får du samtidigt arbeta tillsammans med ett företag och på så vis utbilda dig till svetsare. Önskar du vidareutbilda dig så går det att specialisera sig som exempelvis undervattenssvetsare eller inom andra speciella tekniker.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Kontakta oss
Scroll to Top