Vad kan man förvänta sig av en webbyrå i Stockholm?

Home » Vad kan man förvänta sig av en webbyrå i Stockholm?

En webbyrå är ett företag som specialiserat sig på det mesta inom digital kommunikation. Det finns många olika sorters byråer som kan hjälpa till med många olika tjänster. En del har specialiserat sig på att ta fram hemsidor och fylla hemsidan med ett innehåll som ska locka kunder.

Andra byråer kan hjälpa till med allt från marknadsstrategier till utveckling av appar. Ofta beror utbudet av tjänster på hur stort företaget är. En större Webbyrå i Stockholm har ofta möjlighet att samla många olika kompetenser inom företaget.

Mindre webbyråer kan också ha flera olika kompetenser. Det kan vara svårt för en eller två personer att ha en så pass stor bredd på kompetensen som en större.

UX- viktigare än man kan tro?

Många webbyråer, stora som små, satsar på tjänster som UX. UX står för User Experience betyder på svenska användarupplevelse. För dig som vill ha en bra företagshemsida är UX en viktig del. Så när du ska bygga en hemsida är det viktigt att ta UX i beaktande.

En webbyrå kan hjälpa dig att se till att din sida är så användarvänlig som möjligt. Ofta är någon på byrån utbildad inom webbdesign. På en större byrå så är det ofta en eller flera som är specialister.

Vad gör en webbyrå när de arbetar med UX?

När man arbetar med UX så är det främst informationsstrukturen som man arbetar med. Den ska vara logisk. För kunder vill inte sitta och leta i menyer för att hitta rätt. Dessutom ska det gå snabbt och se tilltalande ut.

Det är också viktigt att hemsidan ska vara tillgänglig. Därför beaktar en webbyrå när de arbetar med UX att även den som har en synnedsättning ska kunna hitta rätt. Så det kan vara en riktigt god idé att anlita en byrå som arbetar med din hemsida. 

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Kontakta oss
Scroll to Top